Nieuws

VERSE BEELDEN

Hieronder vind je het allerverste nieuws.

STUKAFEST TV

Het jaarlijkse studentenkamerfestival was dit jaar, geheel in stijl online te beleven. Ike trad op met werk van het geheim van de eeuw, I.G. Karfield. Verse beelden worden gedeeld.

WILDE WOORDEN FESTIVAL

Spoken Agency organiseert dit festival in het Amsterdamse Westerpark. De eerste editie is in hybride vorm, met spoken word video's, en live interviews verzorgd door Elten Kiene. Ike is er bij.

OPIUM ATELIER

Een week lang trok Ike zich terug in de pipowagen van Opium Radio (NPO 4), voor een kunstenaarsresidentie. Hij schreef een blog en gedichten.

SHE

Opening tentoonstelling SHE in Bergen. Ike droeg voor uit het boekje  LOST IN PAPER van IG Karfield. Hij opende met een stuk over 'sexuodiversiteit'.

CORONA CANCELLED

Nuff said.

AMSTERDAM VERTELT #2

Ike deelde een gedicht in het thema 'verbinding'. Pakhuis De Zwijger organiseerde samen met Spoken Agency een livecast om verbonden te blijven (zie video hierboven).

ANNET VISSER

Samenwerking tussen Annet Visser en I.G. Karfield tentoongesteld als onderdeel van de expositie Enlightened Beasts (Judith van Lunsen) in Bergen.

PERDU

Ike werd gehackt door K. Michel. Michel door Ike. De avond door de twee. Verder waren ook Ivan Cheng, Jerry Afriyie, Eimaer Walshe en Divya Nadkarni daar om te spreken.

CORONA CANCELLED

Nuff said.

ARTHARDER @ ZUS&ZO

Tijdens het voorprogramma van Festival Zus & Zo in het Bijlmer Parktheater treden Melisa Diktas en Ike op voor ArtHarder.

DICHTERSMARATHON

Ike mocht voordragen uit eigen werk en van een buitenlandse dichter naar keuze tijdens de dichtersmarathon van Perdu op Nationale Gedichtendag.

SCHRIJFKABINET

Ike trad als Debutant naar voren tijdens het Schrijfkabinet in Amsterdams kleinste theater, Torpedo, samen met Rob van Essen, Evelien Vos en Klaas Knooihuizen.